måndag 14 maj 2012

Inspiration by doing

Nej vet ni, det går inte att bara sitta och sucka och vänta på inspiration. Det har jag gjort merparten av maj. Kanske skyllt lite på vädret och sommaren som inte riktigt kommer igång. Men i fredags fick jag nog och gjorde (åter igen) ett försök att möblera om i vardagsrummet. I slutändan blev bara ett litet hörn ändrat, men tillsammans med sommargardiner och byte till vita sofföverdrag blev det stor skillnad.

Mer behövdes inte. Det kändes genast mycket ljusare, mysigare och mer inspirerande. Så i helgen kom vi faktiskt igång med köksträdgården, vi har skruvat ihop odlingslådor, satt potatis och planterat en måbärshäck runtom. Ikväll ställde vädret till det, med jag ser fram emot att fortsätta. Det kommer att bli så fint! :)Kameran har också fått vila ovanligt mycket på sistone, men då jag tog tag i den för att flytta undan den såg jag plötsligt färgerna i tesilen (finns på Indiska) och pionen och det mjuka ljuset från den regniga vårkvällen.

Mer behövdes inte.

Ps: Sen satt jag alldeles för länge och lekte med redigeringen och har inte fått något annat gjort. Men vad gör det. Det är längesen jag känt mig så nöjd med mina bilder.

11 kommentarer:

Kamomilla sa...

Härligt! Det är skönt att drömma sig bort i redigeringen och vara nöjd med slutresultatet!! :)

Kamomilla sa...

...såna där färger går man ju verkligen igång på.. skulle jag tillägga!!

Livet på Vestergård sa...

Tiden går verkligen fort när man börjar redigera bilder. Jättefint resultat !

StrandviksVillan sa...

Vilken fin text du har infogat!!
Riktigt härliga färger du hittade där - vill ha! Satt lång stund i kväll och bildgooglade på etnisk och orientalisk inredning och hittade massor med "karameller"

Sådär är det med inspiration - man vet aldrig när den slår till! Ibland kan jag va så led på allt så jag tänker att jag slår mig ner med en tidning och så räcker det med att jag ser rätt bild så kommer jag igång igen!

Louise sa...

Jag gillar verkligen din text och dina fina bilder! Inspirerande!

alegni sa...

alldeles underbara bilder if you ask me!
skulle gärna se vad ni fått gjort på utsidan också. :)
och så hoppas jag att inspirationen smittar av sig om jag hänger här lite till...

Lussan sa...

Du är duktig med både text och bild=) Fortsätt och inspireras...

Kram Lussan

Linda sa...

SÅ fina bilder! Och härligt att inspirationen infunnit sig. Min verkar komma lite i knyckar. En dag jättemycket inspiration och nästa dag helt dött. Kanske hänger det ihop med vädret..

Ha en fin vecka!

Linda

Kamomilla sa...

Du har mail :)

Anonym sa...

Hej!
Har just "lärt känna din blogg" och jag la direkt märke till den fina vita servicen med de svarta blommorna.. Var har du hittat den, eller vad är det för märke! Tack för en fin blogg!

H. Jeanette

Lilja's Corner sa...

Roligt att du gillar, Jeanette! Servisen heter Blue Peony och kommer från Elinno design (googla). Finns åtm. på Stockmann.