söndag 1 april 2012

The first of April

En långsam söndag idag, den första april. Omskolning av mina små plantor står på schemat, men så mycket annat hade jag inte tänkt göra idag. Jag laddar upp inför den kommande veckan, då jag börjar jobba igen, på nygammal arbetsplats. Det känns faktiskt lite overkligt, som om jag bara ska dit och hälsa på lite. Från skolan har vi påsklov, i väntan på lite spännande saker där också. Ja, det händer mycket spännande i april och det kommer att bli en intensiv månad. Men jag ser fram emot det.


Roligt att ni tyckte lite olika om äggen i förra inlägget! De flesta som kommenterade röstade på drakägget, som också är min egen favorit. Men så tycker jag nog riktigt mycket om mina hjälpägg också :) Jag har en äggidé kvar att visa - stay tuned...


9 kommentarer:

X sa...

Så tjusigt och påskfint du har det allaredan, verkligen läckert!

Ha en fin söndag/Kram Lussan

StrandviksVillan sa...

Wow så fint påskinlägg!!
Den där bilden med en bukett i vas borde du gjort större så man sett den bättre ;)
Ser fram emot ytterligare ägg-tips!

Lycka till med "nystarten" på jobbet - det går säkert riktigt bra!

StrandviksVillan sa...

... och förresten, vad är det för tjusig bukett som skymtar där bakom muffinsarna och pärlisarna??

Louise sa...

Vilket HÄRLIGT collage du har gjort!! Jag skulle gärna också ha ens en aning av dina talanger då det gäller teknik och komposition!!

Kamomilla sa...

Härliga inlägg du gjort! Jag har inte hunnit med, men nu har jag läst ikapp!!

Semestermål i skärgården... ja då är det nog Jurmo coh Utö som jag rekommenderar!! Men korpo är fint också, och där finns härliga hotell nestor som är byggt i en gammal ladugård!!
Här i Nagu finns också ett charmigt hotell (lanterna) med krukmakeri och konstatelje. Nagu är himla trevligt på sommaren!!

Sandra, i sagarden sa...

Oj, har du sått frön nu redan?? Jag har bara varit rädd att det är för tidigt ännu, och att de ska hinna bli långa och kangliga innan jag kan sätta ut dem.

Kan du snälla berätta vad det är du har sått?! :) Jag försökte kika på bilden vad det stod, men det var svårt att urskilja något ;)

Drömgården sa...

Va roligt med ett påskinlägg! Hos oss är det säkert ingen påskfeelis alls.. men kanske jag får nå blommor idag ;) Får vara nöjd sålänge hemmet är städat när jag blir utskriven! Din tulpanbukett verkligen skrek: VÅÅÅÅR! Cupcakesen såg så smarriga ut! De vita pärlhyacinterna va jo bara fö söta och Kreativa ljushållartrion har verkligen hittat sin plats! Enkelt dekorera, men stiligt! Vi ses snart :)

alegni sa...

Dna inlägg är så estetiskt fulländade, Nina! Du fotar jättefint och jättefina saker. Gillar jättemycket!

Livet på Vestergård sa...

Så vackert collage! Du har verkligen öga för vad som blir snyggt.
Kram Kicki