onsdag 15 februari 2012

Fantastic

Jag håller inte så bra koll på hur många besökare min blogg har. Därför slog mitt hjärta ett extra slag då jag kollade statistiken och märkte att besökarantalet nästan fördubblats på ganska kort tid. What's up with that? Jag lever ju en ganska tillbakadragen bloggtillvaro utan att göra mycket väsen om mig.

Enbart glad är jag ju förstås. Det måste ju betyda att jag gör någonting rätt!Från det ena till det andra: har ni märkt att Fanta har ganska snygga halvlitersflaskor nu för tiden, med ett reliefmönster? Jag målade en sån flaska med mattsvart sprejfärg. Sedan pimpade jag den med lite garn, samma som jag använde till lampskärmen.


Nu återstår frågan vad jag ska ha för blomma i den flaskan. Det ska nog vara en riktig tuffing. Eller kanske en enkel, färgstark tulpan?

Välkomna, nya läsare!


6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Varför förvånad? :)
Trevlig blogg med blandat innehåll, tjusiga känslosamma bilder, humor och djupare funderingar ibland... What's not to like?

Keep it up!
kram!
Ses på tisdag?

Anna-Lena sa...

Vad roligt! Du har ju jättefina bilder i din blogg så det är inte så konstigt om besökarantalet stiger. Vilken läcker flaska, den har jag missat (kanske för att jag aldrig kollar i läskhyllan) :-) Blir nog att inhandla en sån har jag på känn!

Drömgården sa...

Va häftigt, hade aldrig kommit på att göra sånt med en limsaflaska! väntar på att få se den med blomma i :)
Grattis till ökade besökare! Det är alltid skoj att se hur många som kollat inläggen.

Kamomilla sa...

Snygga bilder och trevliga inlägg!! Det är det som gör det :)

Vilket fint flask-piff. Enkelt och effektivt!!

Louise sa...

Inte bara något rätt...mycket rätt ;) Fina foton trevliga texter!

All The Things I Love sa...

Klart att din blogg har många läsare! Den är ju så söt :)