onsdag 4 januari 2012

Tid för äventyr, men...

Vet ni, jag klarar inte riktigt av att ha ledigt. Jag har sett fram emot att få en massa saker gjorda, men nu är min att göra-lista så lång att jag har svårt att överhuvudtaget ta itu med nånting. Och då jag istället ska ta det lugnt och vila har jag inte riktigt ro att göra det heller, p.g.a. allt som jag skulle vilja få gjort. Jag blir stressad vad jag än gör.

Näpp, ska jag försöka att lägga mig ner i soffan med en bok och överblivet julgodis. Jag tänker, att om jag läser en riktigt bra bok glömmer jag allt annat för en stund. Jag har två böcker av Jack London som väntar på mig: White Fang (d.v.s. Varghunden) i telefonen och Skriet från vildmarken i en gammal loppisbok. Gillar kontrasten mellan de två medierna där :)

Vad passar bättre till dessa äventyrsböcker än Iittalas Mumin-äventyr?

Kuddarna kommer liksom vår nya Ektorp-soffa från Ikea.

Ute snöar det som bara den. Jag glömde visst att nämna, då jag önskade mig snö, att det räcker med cirka sådär fem centimeter!


Roligt att du kikar in!

4 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Låter härligt med böcker och julgodis när det stormar ute! Ser iof trevligt ut med massor med snö, här har vi bara REGN!!!

Mvh
Frida

Gugis Pärlor sa...

För mig brukar det funka aningen bättre om det är fint ute.. så kanske det skulle hjälpa om solen tittade fram istället? Böcker och choklad är ingen dum kombination heller ;O)

Kram Gugi

Tre Tanter sa...

Härligt att läsa med julgodis som sällskap!

Tre Tanter

Anonym sa...

Verkligen låter det underbart mysigt att få krypa upp i soffan och läsa en bra bok med godsaker till! Du kan ju säga om du gillade böckerna, är ute efter lite boktips jag....
/anki