lördag 12 november 2011

Bloggkedja och lyktträd

Här för en vecka sen fick jag en glad överraskning av Ingela på Alegni in office, som hade satt till mig i bloggkedjan. Kul! Syftet med bloggkedjan är att uppmärksamma bloggar och ge dem lite tid i rampljuset. När man får bloggkedjan lägger man till sin egen blogg som nr. 5 och flyttar upp de övriga ett steg. Kedjan skickas sedan vidare till en blogg man vill uppmärksamma litet extra. Jag skickar min vidare till Galleri M&B, som är en av de första bloggarna som jag började läsa. Den bloggen osar mysighet och kreativitet, sånt som jag gillar. Klicka på namnen så hittar ni fram till bloggarna.
Idag visar jag mitt poesiträd, som blev ett lyktträd innan det ens hann se skymten av några dikter. Det lyser upp i gråa november. Ja, så grått har väl aldrig november varit förr? Jag vill så gärna börja vinterpynta hemma, men det går bara inte då både frosten och snön lyser med sin frånvaro. (Lyser var kanske fel ordval i detta sammanhang...)


Nu har jag suttit här alldeles för länge, så nu måste jag skynda om jag ska hinna fira lite pappor idag, en dag i förskott. Hoppas ni har en skön helg!

7 kommentarer:

alegni sa...

roligt att du ville skicka kedjan vidare!
vilket fint träd, det är ju kul att den kan ha många funktioner. :)
kram

Lyckoslanten sa...

Den bloggen var också en av de första jag började läsa i denna samling! Fint lyktträd i ett vackert höstarrangemang! Ja o så grått och mörkt det är!
Ha det gott i helgen! ♥

Gugis Pärlor sa...

Vackert med ett vitmålat allroundträd ;O) Färger som lyser upp i allt det gråa och mörkret är efterlängtade... verkligen!

Kram Gugi

Kamomilla sa...

Vilket fint lyktträd!!

StrandviksVillan sa...

Visst skulle det vara vackert med frost ute nu, så det skulle bli ljusare och "renare".
Härliga foton, men jag måste nog säga att ditt träd var ännu vackrare i verkligheten :)

Första gången jag var hem till Mia så sa jag: Alltså du måste ju bara ha en inredningsblogg! Och det visade sig ju att hon redan hade en :) Ganska snart efteråt började jag själv.

Det var så kul att träffas igår!!
kram!

Livet på Vestergård sa...

Det var verkligen ett vackert lyktträd! Jag börjar vara mogen för frost bara för att få det lite ljusare och för att få lite julkänslor.

Galleri MochB sa...

Oj tack för dom fina orden :O) Och kanske jag borde skärpa till mej lite. Har varit så urusel bloggare den sista tiden, men suck då tiden inte räcker till...
Så fint du fixat i ditt träd. Och faktiskt idag så var det lite frost och minusgrader, så kanske kanske vintern kommer i år också ;O)
Kram Mia