lördag 3 september 2011

Black and white in my home

Som ni märker drar mitt bloggintresse mer mot fotografering och redigering just nu än inredning och pyssel. Men på basen av kommentarerna verkar ni gilla det också, så det känns ju skönt :) För nåt inlägg sen lovade jag ändå fler bilder från hemmet, så här kommer de!

Vårt sovrum går i svart, brunt och beige (se här för fler bilder), men precis som i resten av huset drar det sig mer och mer mot svartvitt... Jag fick hem en lack-hylla att sätta ovanför malm-byråerna och passade på att ändra om lite samtidigt.


Tyvärr inga helhetsbilder för jag hade inte lust att byta objektiv (dessa tagna med 50mm teleobjektiv, och då ryms inte allt med p.g.a. att jag inte kan stå tillräckligt långt ifrån).

Jag är förresten sugen på att tillverka fler våningsfat, kanske till och med till försäljning. Men vad tror ni, skulle dom gå åt sig?

Vid matplatsen är det lite ljusare med vita hyllor och milda färger. Jag var rädd att de här hyllorna skulle bli riktiga saksamlarhyllor överbelamrade med grejer, men jag lyckas hålla det städat med små grupperingar, matchande färger och mycket vitt och glas.


De söta små skorna och burken har varit makens. Eller ja, det är dom väl fortfarande... Gällande pelargonsticklingarna så blev de tagna lite sent, men jag tycker att de är fina såhär.

Nu ska jag passa på att njuta av en skön lördag kväll, i väntan på mor och far som ska mellanlanda här på väg mot nya äventyr...

6 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Fina bilder!!;)
Ha en skön helg!
//Marika

Louise sa...

Underbara bilder! Trevlig helg!
/ Louise

alegni sa...

jag är absolut säkert på att du skulle kunna sälja hur många våningsfat som helst!
fina bilder igen!

StrandviksVillan sa...

Ååååh, minns ju dom där skorna! :)

Ingen tvekan om att du får faten sålda!! Det e bara å börja tillverka nu!

För mig är det ingen skillnad om bilderna innehåller inredning, dom är fina vad dom än föreställer när du fotar :)

Skön söndag! kram!

Anonym sa...

Jo, jag tror absolut att du skulle få våningsfaten sålda. Dom är ju jättefina!
Önskar mor och far en spännande resa :) Och er en god fortsättning på helgen!

m-i-l

All The Things I Love sa...

Åååh, där står ju dina glas! :)
Och jag tror också att du skulle få dina fat sålda!