torsdag 14 juli 2011

Welcome to my life

Välkommen in till oss! Detta möts ni av då ni stiger in genom dörren. Ett litet vindfång/farstu med klädförvaring - och lite pynt förståss!


Det ska väl synas vem som bor i huset då man kommer in? Vår farstu är fylld av personliga saker. Det lilla virkade självporträttet av mig (borde fixa ett av maken också), stenar från ytterskärgården och bröllopsresan till Island, en björn som jag fått av bästa barndomskompisen, skylten från förra inlägget med vårt valspråk, ett tyghjärta från en av våra skidresor och en tavla med gamla nostalgiska foton av mormor, morfar och mamma (Visst är mormor vacker, och visst är morfar stilig! Och visst är lilla mamma söt i sin vinterluva. Fotona är tagna i början av 60-talet).Ibland känner jag att jag inte är så bra på det här med inredning ändå... Det blir lätt rörigt och... halvfärdigt. Men lyckas jag skapa en lugn och mysig atmosfär, där vi och våra gäster känner sig hemma, då har jag lyckats. Jag testar mig fram, lite i gången. Och just den här väggen tycker jag mycket om. Andra sidan av rummet, d.v.s. klädförvaringen, visar jag kanske senare nångång, då det är lite mer stylat...


Det känns lite tråkigt att jag inte lyckas ta mig tid att besöka bloggvänner och andra inspirationskällor nu, men jag tror att det är ett rätt allmänt fenomen såhär på sommaren. Vi tar igen det sen, eller hur? :)

4 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Du har verkligen lyckats skapa en välkomnande miljö.
Fotona är superfina!

Kamomilla sa...

personligt och trevligt! Det här gillar jag!

Jo, det är lugnt i bloggsfären nu, men i höst är det väl andra bullar :)

StrandviksVillan sa...

Visst är det trevligt när pyntet är personligt och har en betydelse!
Gillar tapeten massor!
Undrar förresten hur många år mina tavellister ska ligga, utan att bli uppskruvade...?

Annars när det gäller inredning så är det ju ändå personerna som bor i huset och ska se det hela tiden som främst ska trivas och må bra, men visst är det trevligt att pynta och göra det mysigt för gäster också.

Du har rätt i att det är lite stiltje i blogglandia nu, men när mörka höstkvällar kommer har vi mera tid ;)

Jojo sa...

HEJ!!!
Härlig tapet, gillar den! Passar super bra med texten. Mycket lyckat! :)
Kram Jojo