fredag 28 januari 2011

Vårlängtan

Det är sista veckan i januari. Det är många långa veckor kvar till våren. Det är på gränsen till självplågeri att ens tänka ordet vår. Innan våren kommer vi att hinna njuta av många vackra, roliga, sköna vinterdagar. Men ändå... Som jag längtar!

 
 

En kväll då jag satt och längtade pysslade jag dessa flaskor av bl.a. tunt papper (sånt som dom packar in sköra saker i i butiken), scrappapper från Tilda och decoupagelim. Nästa dag unnade jag mig en evigt hållbar ranunkel och en bukett vitsippor. Nu är jag lugn och nöjd för en stund :)


Då jag visade tavelväggen nyligen skrev jag att jag tycker det behövs lite färg i vardagsrummet. I samma veva som flaskorna kom till piffade jag tavelväggen lite. Nu är det alldeles lagom färggrant.


Ha en skön vinterhelg, kära läsare!

5 kommentarer:

alegni sa...

tjusiga flaskor och blommor, nina!
jag tycker också det är lite onödigt att börja tala om våren nu redan. väntan blir onödigt lång då...
trevlig helg!

Kamomilla sa...

Jättefint!! och du, håll ut håll ut- den kommer nog. Bästa att gilla läget bara...

Designe sa...

Oj, så vackert! :)

Fröken Fräken sa...

Sköna vinterdagar?? Sådan har jag aldrig varit med om! ;-D Ja, jag längtar ju egentligen så att jag håller på att bli tokig efter våren, men eftersom det ju då är rätt länge dit får man försöka att hålla nere längtan lite...
Fiffigt flaskpyssel, det ska jag lägga på min flaspyssellista. Japp jag har flera saker jag tänkt göra med flaskor, men inga flaskor än tyvärr...

StrandviksVillan sa...

Ser riktigt vårigt och skönt ut! Evighetsblommor är bra att ta till ibland. Kul pyssel du har gjort också!

Kanske vi får till en friluftsdag hos oss nån söndag eller vid sportlovet? Ispromenad och picknick ;)

Trevlig söndag!