måndag 3 januari 2011

En blomma och en kvist

En blomma, ett par zinkaskar och en vitmålad kvist pryder vår toa just nu. I askarna förvaras smycken och likande som inte används så ofta medan kvisten får stå till tjänst med att hålla i sådant som används oftare.


Till exempel änglaarmbandet som jag köpte i den här butiken, då jag och maken besökte Åbo strax innan jul. En butik som är lite undangömd, men väl värd ett besök. Om man tycker om fina och lite roliga handggjorda prylar vill säga. Men det gissar jag att många av er besökare gör ;)


Som vanligt glömde jag att ta helhetsbilder, så resten av toan får ni se en annan dag. Där hänger en nygjord lampa som jag är riktigt nöjd med. Gamla bilder på toan kan ni se här.

Önskar dig en bra dag!

13 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Smart idé med kvisten, tror jag måste härma den...

...men jag får väl vänta tills det blir barmark!

Mvh
Frida

Lilith sa...

Zinkaskar är jag också lite så där passligt svag för... Kul idé med den vitmålade kvisten! En nygjord lampa låter spännande, den vill jag gärna se bild på!
Får passa på att önska dig ett riktigt gott nytt år också! :)

Louise sa...

Jättebra idé med den där kvisten... ;)

Lyckoslanten sa...

De gamla bilderna på toan gillar jag, likaså kvisten för smycken! Nu har jag äntligen fått litet ordning på mina pärlor, men det är ingen som ser dem! ;o) Trevligt med väderdokumentation i förra inlägget. Man glömmer så lätt! Bra idé! Ha en fin första vecka på 2011! ♥

Monkan sa...

Vilket fint arrangemang du gjort på toan, och vad fint det var med vitmålad gren, och rosa hyacint, jag ska nog skippa de vita och köpa rosa nästa år. Och plantera i konservburkar, vad fint det blev! Jag hade funderat på att göra det i år men så hade jag en ny kruka som jag ville använda, fast jag kunde ju ha köpt många fler hyacinter så klart :) nu har jag bara köpt tre i taget.

Spraymåla verkar väldigt smidigt men jag har fått för mig att det just... sprayar, alltså sprids ganska mycket så att man borde hålla till utomhus när man gör det, i alla fall inte inne i en lägenhet som är min enda möjlighet. Men jag kan nog klistra på lite tyg t.ex :)

Galleri MochB sa...

Så sött med de små glasvaserna! Och armbandet var jättefint! Har också besökt den boden under nåt av våra besök hos mossi :O)

Sanna sa...

Åå så många fina inlägg jag missat då jag inte haft nätet på vårt nya hem.

kul att du gillade bilderna från vårt hem.
Så fint med blomma på toaletten och smycket är verkligen vackert!
Kram

Gugis Pärlor sa...

Vackert och ombonat toa ni har! Det är ett litet bortglömt ställe hemma hos oss... Sött armband också med änglavingarna!

Kram Gugi

Annika sa...

Oj vilket super fint armband! Du har så bra å fina ideer du! Man får sån inspiration av din blogg! Tack för det!

Moster och jag sa...

Jätte fin ide´med den vitmålade kvisten.
Det är roligt att få se bilder hemifrån ert hus.
Ha de bra! Kram!

alegni sa...

jag ser fram emot ditt nya bloggår! när jag började blogga var mitt mål att varje dag ladda upp en aktuell bild. sen blev det som det blev...
god fortsättning på det nya året! kram

Livet på Vestergård sa...

Den vitmålade kvisten kanske blir något man få ta efter :)
Kram Kicki

Gabriella sa...

Nästa gång ni kommer till Åbo får ni komma o. hälsa på mej - förutsatt att jag är hemma då. :)