lördag 6 mars 2010

Livsglädje

Att springa är något av det bästa Lilja vet och det syns verkligen på dessa bilder! Snövit gillar det också, men hon är lite mer diskret då det gäller ansiktsuttryck :)


Vi tog en lång promenad i solen idag. Nu täcker snömolnen himlen igen, så det var ju bra att vi passade på! Även om jag börjar bli trött på all snö måste jag erkänna att den är vacker då vårsolen lyser på den. Alla former och olika nyanser av vitt och blått som skapar kontraster.


Ha en god fortsättning på helgen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen sol o jag känner mig levand!!

Jag tycker att det finaste är att se hundarna springa. Man ser deras glädje. Och aldra finast är att se en Afgan eller en annan vinthund sträcka ut sig i full galopp.

Själv har vi tillbringat dagen i slalombacken. Suttit bredvid husbilen..blundat o njutit av solen som har värmt så härligt mot ansiktet....SNART ÄR SOMMAREN HÄR !!
-pudervippa-

StrandviksVillan sa...

HAHAHAAAA!!! Tack för ett gott skratt av att se dom båda trollen! Så häftiga bilder, att du fångat dom i luften! Visst ser man riktigt hur hon ler :)

K och jag for ut med skoter idag, för att jag skulle få fota. Men tji fick vi då vi båda körde fast... tog en stund att komma loss och då vände vi hemåt istället :(

Ses vi nästa lördag?
Hälsa J!

Sanna sa...

Vilka underbara fartfyllda bilder på sötnosarna!!Jag gillar också moden nu. Har några par jeansleggings som är mode snygga och bekväms och så gillar jag skjortblusar och tunikor.

Trevlig fortsättning på helgen!
Kram Sanna

Livet på Vestergård sa...

Så härligt det ser ut!
Jag har också varit ute på isen i dag och njutit av solen.Det gäller att ta vara på solen.
Ha det bra!

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Vilken härlig promenad Ni ser ut att ha haft!!

Min moster har kinesiska nakenhundar också, sååå attans söta *ler*

Hoppas de inte fryst alltför mycket denna vintern...

Önskar en mysig kväll!

StrandviksVillan sa...

Verkligen ånej ånej!!
Gick genast och försökte och det satt hårt! tog desperat en sån där kökssvamp och diskmedel så nu lyser det bara igenom lite.
Skitpenna!! Man borde gå och klaga!

Ha en avkopplande söndag och ladda energi för kommande vecka!

Galleri MochB sa...

Ser nästan ut som om de flyger :O) Härliga bilder!

alegni sa...

prima bilder på vofsingarna!
tror jag ska gå ut och flytta lite snö från punkt a till punkt b snart, för jag har inte hunnit vara ute mycket i helgen.
have a great week!