torsdag 25 mars 2010

En doft av vår

Snövit tackar för grattishälsningarna! :)

Nu lovar jag dyrt och heligt att ni inte ska behöva se en enda vinterbild på den här bloggen på åtminstone åtta månader! Nej, nu får det bli vår på allvar *ignorerar att det snöar ute*Våren till ära har jag köpt hem lite blomster. Det är härligt nu då det är ljust på morgonen och eftermiddagen så att man hinner ta vettiga foton! Dessa fotade jag i morse före jag for till jobbet. Några av flaskorna fyndade jag på loppis här om dagen. Jag tycker jättemycket om flaskorna med "frostad" hals. Jag har en skräckblandad förtjusning för dem som härstammar från kemitimmarna i skolan. Då man sätter fast korken ger det ifrån sig ett skwiikande ljud som får mina nackhår att resa sig. Tyvärr hade dessa flaskor inga korkar kvar.

Jag köpte också hem ljuvliga pärlhyacinter.


Och vet ni, jag har äntligen hittat fönsterlampor till vardagsrummet! Det var på tiden - alla som hälsat på oss på sistone har påpekat att vi har julstjärnorna kvar i fönstren (fast det är ju i verkligheten inte julstjärnor, utan vinterstjärnor!).


Pust, så skönt det ska bli med helg! Jag har planerat in teaterbesök tillsammans med min syster, påskpyssel och fixande i arbetsrummet. Det ser jag fram emot. Hoppas att även ni har en trevlig helg framför er!

8 kommentarer:

Spirande grönt - sa...

Jättefint arrangemang med flaskorna och tulpanerna!

Ha en fin kväll

Rebecca

StrandviksVillan sa...

WOW vilket vackert stilleben med flaskorna och tulpanerna! Riktigt konstnärligt!
Fina lampor också, undrar hur dom ser ut när dom lyser? Å pärlisar är ju alltid vackra såklart :)

Du skulle se vilken bukett jag fick igår :D
Tack igen för kortet, har läst det många gånger <3
Ha en fin fredag och helg!

Galleri MochB sa...

Så kuligt med tulpanerna i flaskorna :O) Jättefin lampa! Och ni kommer säkert att få en superkväll på teatern :O)
Kram Mia

MIN LYCKA ♥ sa...

Du har en jättefin blogg och jag gillar alltid dina inlägg och fotografierna skarpt. Snyggt!

Jag förstår om du är trött om snön fortfarande faller. Jag insåg igår att det kommer den faktiskt inte att göra förrän nästa vinter hos oss, en skön känsla som jag längtat efter. Det var 15 grader på dagen igår, underbart! Bor dock lite längre söderut än dig...Men det kommer till er me, lovar:=)

Marika

alegni sa...

jag försökte också ignorera snöfallet igår, men nog påverkade det ändå humöret en aning...
härliga vårblomster och tjusigt arrangemang, och lampan ser riktigt fin ut! ska bli intressant att se den i fönstret sen.
skön helg!

Livet på Vestergård sa...

Oj vad du har det vårfint på bloggen.Tulpanerna i flaskorna var jättesnyggt! Man blir riktigt glad att komma in hit och se allt fint :) Ha en skön fredag!

Louise sa...

Vad snyggt du har fixat med blommorna!! Lamporna ser verkligen intressanta ut. Ska bli kul att se hur de lyser i fönstret, för det visar du väl?? :O)

Anki sa...

Oj vad du har det fint och mysigt!Och dina hundar är jätte söta! Jag har också tänkt maila dig tusen gånger men det har inte blivit...
Ha det så bra och så skall jag nog ta itu med ett mail åt dig nån dag!
(jag kommer givetvis börja följa din blogg med)