torsdag 19 november 2009

Gosiga grejer

Länge, länge (känns det som) har jag spanat på dessa små sparvar i svenska inredningstidningar och bloggar. Och nu är de mina efter helgens besök på Designtorget! Var de ska bo vet jag inte ännu, men det ordnar sig. Sparvarna ska alltså stå på en kvist som fungerar som krok, som det syns på bilden på förpackningen.
Så söta, eller hur?

På Designtorget köpte jag också det här änglaspelet med snögubbar från Pluto Produkter. Ett substitut för den som smalt bort ;) Pluto Produkter har annars massor med roliga saker, sådär söta och lekfulla som jag gillar.Nu ska jag passa på att pyssla lite. Det har blivit alldeles för lite av den sorten på sistone. Kvällarna vill inte riktigt räcka till. Men snart är det helg!

Ha det bra!

9 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Hihi, har aldrig sett nåt snögubbespel tidigare!
Söta fåglar också!

Hmmm, nu kom jag på en julklapp till dig, men har redan köpt en ;) Måste skriva upp så jag kommer ihåg nästa gång!

Angående min tandvärk så blev det att dra ut en visdomstand i morse... Inte kul, men det gick bättre än jag föreställt mig (efter alla skräckhistorier man hört av andra) Nu slipper jag åtminstone värken :)

Soffan nästa! Hör att maken snarkar där i andra rummet, hihi!

alegni sa...

trevliga saker du hade med dig hem från storstan. riktigt i din stil, men det är ju klart det, eftersom du köpt dem själv :)
vad pysslar du med? (jag behöver tips!)
skön helg!

Livet på Vestergård sa...

Vilka roliga snögubbar :) Fåglarna är också söta!
Ha en skön helg!

Lotta sa...

Hejsan!
Så fina. Är själv på väg på kryssning om ett par veckor. Skall sticka mej in till Designtorget för att kolla lite...
Kram,
Lotta

Lilith sa...

Vilka fina fynd du gjorde borta i storstaden! Kul det där snögubbsspelet! :)
Hihi, fnissar åt Ruben i förra inlägget... Och Liljas griströja är ju riktigt söt! :)
Är också nyfiken på vad du pysslar med... ;)
Ha en fin helg! :)

Lilith sa...

Hihi, kan tänka mig att du gillade Tassa-skyltarna! :) Vi hämtade hem loppissakerna för en stund sen och måste säga att vi nog tyvärr blev lite besvikna att vi inte sålt mer. Nå, helt dåligt hade det inte gått, men det gick betydligt bättre sist. Några skyltar hade gått åt, men annars tycktes folk inte ha förstått sig på handgjort, grrr! :( Men det hade varit mindre folk på loppiset den här gången dessutom, så det kan ju ha inverkat på försäljningen också. Fast nog känns det ju alltid lite surt att man inte fick mer sålt av det man suttit och knåpat och stressat med...
Du undrade hur jag fått hjärtanen på korten så bra. Jag har använt ett mindre pepparkaksmått och ritat en mall - så går det enkelt och bra! :)
Vad kul att du ska få en egen pysselplats! Tänk vad skönt att kunna lämna allt framme och slippa städa undan emellan - bara att fortsätta där man slutat nästa gång!
Oj, ni har ju en hel hundarsenal hemma hos er! :O Hoppas det går bra med alla vovvarna och att det inte blir FÖR mycket liv i luckan med dem! :) Ha en forsatt skön helg!

Kamomilla sa...

Hej!
tack för din hälsning hos mig! Trevligt att du vill vara med i utlottningen!
Skön söndag
önskar Kamomilla

klipposfia sa...

vilka roliga småttningar du hittat! Den med snögubbar har jag aldrig sett förr:) kul!

Fröken Fräken sa...

:-) Jag gillade verkligen din liknelse med det trasiga trappsteget mellan tanke och handling. Jag har nog ett sådant som hindrar mig från att ta itu med mina julkort. Jag har allt, utom inspirationen...!
Designtorget har verkligen hur mycket som helst. Både snyggt, roligt och annorlunda. Klart att man kan behöva både sparvar och snögubbar!