måndag 27 april 2009

Vår prinsessa

I lördags hälsade vi på vår lilla prinsessa. För nu är det bestämt att det är Snövit som ska få flytta hem till oss. Hon är så söt och sympatisk, jag kan knappt bärga mig tills jag får lära känna henne bättre :) Kolla, hennes tass är lika stor som mitt lillfinger...Här ligger alla syskonen och vilar. De är nästan 5 veckor nu och har börjat springa runt och busa. Idag fick jag en rejäl överraskning då mamma och pappa berättade att dom har hämtat en till hund. Det betyder att de, med valparna inräknade, har 10 hundar i huset!


I lördags var vi också till svärföräldrarnas villa och hälsade på Liljas bror Jesse. Dom har alltid så roligt då dom får busa och springa av sig tillsammans.

Puh, just nu känner jag att jag har alldeles för mycket på min att göra-lista, både i jobbet och hemma. Eller, egentligen har jag lagom mycket att göra, men tiden rusar iväg alldeles för fort. Och vet ni, det stör mig att det finns så många underbara bloggar där ute som bara väntar på att få ge mig inspiration och idéer, men jag har helt enkelt inte tid och ork att hälsa på fler är mina stammis-ställen (som finns länkade i marginalen). Era inlägg missar jag inte, det är lika viktigt som att läsa dagstidningen ;)

Två kvällar kvar till vappen. Kanske hinner jag sy klart mina nya gardiner...

6 kommentarer:

alegni sa...

jag vet, bloggen är nästan viktigare än dagstidningen numera ;)
tio hundar? jösses, det är nog livat hemma hos dem då!
vilken liten sötnos ni ska få hem snart!
jo tack, det går nog rätt ok för hönsmamman. jag har fått några korta o koncisa rapporter typ "framme i krakow nu" :)

StrandviksVillan sa...

Åååh jag är förälskad!! :D Hon är så fiiiiin!

Kan tänka mig det var kul att se på båda vovvarna då dom sprang omkring på stranden och lekte... :)
Visst var Jesse mjuk och gosig nu då pälsen blivit klippt!

Samma för mig, tiden går alltför fort! Jag har ju ändå ganska mycket ledigt, men hinner ändå inte alls med allt jag tänkt... kanske för att jag hela tiden hittar på nya saker som "måste" göras ;)
OJ nu har jag en örn utanför fönstret!! Har sett den flera gånger tidigare, tur att Nelson är här inne!

Clarice sa...

Oooo så hon är söt er Snövit. Liten och alldeles bedårande.

Kramis,

Livet hos mossi sa...

Ååh så söt snövit är! Tänk att de är sådär små i början å tänk vad de växer fort. Lilja kommer sääkert att bli jätte glad åt en ny lekkompis åxå.

Ja vet precis hur de är med den där "Att-göra"-listan..blää för alla måsten!!

Sanna sa...

Vilken sötnos lilla Snövit är!Jag läser nog alltid mina stammisbloggar och din är ju såklart en av dem! :)
Skönt med lite kortare arbetsvecka!
kram

StrandviksVillan sa...

Hej igen!
Så klart du får vallmon av mig, hade faktiskt redan tänkt att jag ska dela ut av dom till "behövande". Mina orientvallmo tror jag är ljusrosa, har också en annan sort som du kan få frön av att så direkt på marken.