fredag 20 mars 2009

Sneak peek

Här får ni en tjyvtitt på vad jag sysslat med det senaste dygnet. Kan säga att det är ett väldigt beroendeframkallande pyssel. Men än är det inte riktigt klart, så ni får se hela skapelsen senare.


Ute viner vinden runt hörnen och himlen är grå, men här inne grönskar det! (Bilderna är inte tagna idag, utan en morgon då solen sken in.)

Lilja är nyfiken på allt som jag riktar min uppmärksamhet mot, och helst ska man då också smaka på det som matte tycker är så intressant ;) Jag tror dessa kvistar är nån form av vide. Meningen var att ta in hägg, men att hitta rätt buske på vår lilla skogsplätt såhär på vintern är inte det lättaste...

I bakgrunden ser ni (tyvärr) vårt tv-hörn. Det ska bort eller göras snyggare så fort som möjligt. Annars är jag nöjd med vårt vardagsrum, men det är svårt att möblera och det finns ingen naturlig plats för tv och sånt. Men vi kommer ju att ha hemmabio (sen då det rummet blir klart) så vi funderar på att bara ha tv i det rummet. Då kommer man kanske ifrån ovanan att bara slötitta på tv då man egentligen kunde göra nåt annat. Hur många tv:n har ni i era hem?


Äntligen helg! Vi kommer att åka ut till en stuga vid havet. Ha utflykt på isen och umgås vid brasan. Myyysigt!

Ha en skön helg!

8 kommentarer:

alegni sa...

vi har lika många tv-apparater som familjemedlemmar, d.v.s. fyra. för tre veckor sedan slängde jag ut kökstv:n, för jag orkade inte med den längre, den var så ful.
ska bli spännande att se ditt pyssel - tovar du?

Sabina sa...

Låter intressant - men farligt- med beroendeframkallande pyssel! Räcker inte det med att bloggandet är det?! :) Jag blev så full i skratt när jag läste din kommentar, att vännerna redan vet allt, för dom har läst i bloggen! Så har det varit för mig med, flera gånger!
Vi har 3 tv-apparater hemma. Vi var rätt länge utan i vardagsrummet, försökte hålla den fri från tv för mest tittar vi på tv i tv-rummet. Men nu har vi där också.
Ha en trevlig helg!
Kram S.

StrandviksVillan sa...

Ja, det ser ut som nåt tovat det där.
Hihi, våran kisse har också varit och mumsat lite på blommorna! Fast är det inte hägg ändå du har tagit in? Eller syrén?

Ha det skönt ute i vårluften, men gå försiktigt på isarna, dom är inte pålitliga längre!

Livet hos mossi sa...

vi har bara ett TV och så kommer det att förbli. Jag vägrar tillåta TV i sovrummet. Men skulle vilja ha ett rum med hemmabio med skärm, mysiga fotöljer och allt. SOm jag antar att ni har i planerna :)

Blir spännande att se resultatet av ditt projekt :)

Jag blir så avis då jag hör om era helgplaner. Låter såå härligt! Hoppas ni får det riktigt mysigt :)

Galleri MochB sa...

Nu blir jag nyfiken! Ser ut som att tovning är på gång...:O) Vi har bara ett TV men tänkte skaffa ett till faktiskt så småningom. Det är många viljor i vårt hus och mer blir det ju äldre barnen blir... L¨åter som en mysig helg!

Sanna sa...

Låter som om ni har ett härligt veckoslut! Vilken gullig bild på Lilja som biter på kvisten. :D kram

Huset på landet sa...

Har du börjat tova kanske? Vi har bara en TV och fler blir det förhoppningsvis inte! Då det blir vår och går att vara ute på kvällarna så tar vi paus med TV-
tittande till hösten.
Så söt Lilja är! Bäst att smaka på allt så man inte missar nåt godis...

Nettan sa...

Å det där ser spännande ut! Å Lilja ä ju så söt..liten nyfiken en..
Har två tv apparater, en i vardagsrummet och en i köket! Men håller med att ett separat tv rum ä det bästa!
Kram Nettan