måndag 30 mars 2009

Hallå! Tusen tack för dom fina kommentarerna om Häxan Hilma! Jag tror hennes leende liksom mitt blev större och större för varje kommentar.

Just nu har jag massor att skriva om. Eftersom jag känner mig lite trött och kinkig väljer jag att se tillbaka på lördagens myskväll. Jag var borta hela dagen, men vi bjöd ändå hem vänner till kvällen. Jag pratade med C, som lovade att hon och T skulle åka och handla mat. Jag kom hem så pass sent att jag mötte dem på gården. Då vi kom in hade maken städat, och eftersom C och T börjar va ganska bekanta med vårt kök började dom laga mat. Allt jag behövde göra var att duka. Det var så skönt! Tack ska ni ha :)

Eftersom det var Earth Hour tände vi massor med ljus och en brasa. På lördagen snöade det hela dagen men då vi dukade med grönt och krokusar kändes det ändå lite vårigt.
Älskar fetaost!
Sen tittade vi i och för sig på film innan Earth Hour var slut, men vi resonerade som så, att eftersom vi var samlade på ett ställe istället för att sitta var och en för sig så var det okej. Och vi hade ju lamporna släckta ;)
Nu ska jag gå och sova. Imorgon är officiellt min sista dag på nuvarande jobbet och därför har jag haft det hemskt stressigt idag och ännu värre blir det imorgon. På onsdag börjar jag med nya arbetsuppgifter. Huset och människorna är ändå bekanta och jag ser jättemycket fram emot att ta itu med nya utmaningar. Det kommer att va tufft i ett par veckor nu, tills min ersättare är installerad. Men vi har vi semester veckan efter påsk, så då får jag vila upp mig.
Sköt om er!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad härliga vänner du har...och vänner är ju är gulvärda:-))
Ni hade säkert en jättemysig kväll med ljusen och brasan och film !

Lycka till med det nya jobbet.
-pudervippa-

Galleri MochB sa...

Och jag gillar också din charmiga häxa...:O) Många små fina detaljer! Och vilka härliga vänner du har. Kanske jag bjuder dem nästa gång också och får maten fixad... ;O) Och lycka till med nya jobbet. Låter spännande!

StrandviksVillan sa...

Vilken jättetjusig dukning!
Låter så kul det där... Jag saknar ibland att kunna bjuda hem flera på det där sättet (men när det blir lika många barn som vuxna så är det liksom inte samma sak...), att få sitta ned i lugn och ro och njuta av god mat i gott sällskap.
Jag älskar också fetaost!!

Du måste berätta mer om jobbet när vi ses nåt! Lycka till och stressa inte ihjäl dig!

Clarice sa...

Oj, så fin blogg du har. Jag trillade in här av en slump när jag var inne hos Mossi och skrev en kommentar.

Du har inte fått beröm i onödan för dig häxa, den är super fin!

Kramis,

Nettan sa...

Va mysigt ni verkar ha haft det, härligt med sådana vänner som känner sig hemma å fixar å donar!
Häxan var verkligen superfin!!
Kram Nettan

alegni sa...

sådana vänner vill också jag ha!
;)
vilken vacker dukning, jag förstår att ni njöt av kvällen!
lycka till med de nya arbetsuppgifterna!
köpstopp den här årstiden låter lite jobbigt ;)

Livet hos mossi sa...

Vad jätte snälla vänner du har å maken åxå..sånt där uppskattas verkligen. Vilken mysig dukning du hade fixat sen!!

Lycka till på nya jobbet!

Många kramar

Sanna sa...

Vad fint ni hade dukat!Låter som en roligt kväll!Hoppas du trivs på nya jobbet!
kram