onsdag 10 december 2008

Självömkan

Idag skulle jag egentligen ha varit på andra sidan viken, i Örnsköldsvik, på möte. Jag skulle t.o.m. ha haft ett par timmar shoppingtid i Umeå. Men nej, här ligger jag och kan inte annat. Jag kan inte ens sova, för nån bullrar, sågar och skruvar på vinden. Nån är ett par killar från yrkesskolan som lägger golv på vår kallvind. Vilket iofs är bra, för då dom är klara får vi flytta upp alla ouppackade flyttlådor. Så jag ska inte klaga. Och nu då jag är hemma kan jag ju läsa bloggar, skriva alla dom där inläggen jag inte hunnit med, fotografera i dagsljus, se då president Ahtisaari tar emot Nobels fredpris (Grattis!) och ja, vila. Som det känns just nu så somnar jag nog snart ändå. Dessutom visade nyheterna att det är -15 grader på andra sidan viken. Brr!

Lokaltidningen hade skrivit om Tilda idag och via den artikeln hittade jag bloggen Kära nån. Där finns en massa fina Tilda-figurer. Nån dag ska jag sy en ängel, nån dag...

Nu ska jag koka en kopp av Clippers sleep easy-te. En "infusion" egentligen med bla kanel och kamomill. Jag kan annars också rekommendera Clippers teer som är både ekologiska och rejäl handel-varor. Deras slogan säger allt "Natural, Fair and Delicious". Kolla in deras jättesnygga hemsida här.

2 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Vilken mysig bastu ni har! Vår är också varm och skön, men nog inte sådär fin, och vi valde den billigare bastu-ugnen...;O) Krya på dej!

m-i-l sa...

Krya på dig! Hoppas det går fort över och att det tystnar på vinden. Att svettas ut i bastun med eucalyptusmassageolja är inte så dumt om man är förkyld.Fast kanske inte så vidare om man har feber.... Här har vi bakat pepparkakor, G o. E varsin plåt, medan A. är me mamm å papp till Tammerfors.
G,E å ja hälsar till dig me en kram!