onsdag 16 april 2014

Botaniska trädgården

Idag har jag haft världens skithuvudvärk, och ingenting har varit bra, och jag har säkert varit världens suraste. Men så somnade jag en stund på kvällen och då jag vaknade var världen en lite snällare plats igen. Jag fick äntligen påskblommorna fixade. Jag ska ta bild och visa bara det blir dagsljus igen.

Under tiden vill jag visa bilder från en fin plats, Botaniska trädgården i Helsingfors. Dit var vi på vägen ner till Tallinn förra veckan. Det stod mellan Botaniska och Granit, och valet var faktiskt inte så svårt i slutändan.


Jag älskar det sirliga växthuset och kan inte annat än drömma om att arbeta på ett ställe som detta. Ännu återstår att besöka trädgården sommartid, och se på alla planteringar på utsidan.

Imorgon är en annan dag.

Another day
Just believe
Just breathe4 kommentarer:

Anita Birgitta sa...

Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

Lyckoslanten sa...

Hej Nina! Så mycket du har fått uppleva. Tycker det är litet pinsamt att jag inte har besökt Botaniska trädgården. Det får jag ändra på!
Ha fina påskdagar! ♥

Anonym sa...

Vilken vacker botanisk trädgård!

Liljas Corner sa...

Lyckoslanten: Nåja, jag studerade biologi i Åbo i fem år utan att besöka botaniska trädgården i Runsala... :)