onsdag 25 september 2013

Myror i brallan

Med en akademisk examen i bakfickan är de teoretiska delarna av trädgårdsmästarutbildningen ingen konst. Men det där att sitta och koncentrera sig på skolarbete långa stunder verkar inte bli lättare med åren. Musik ska sökas, te ska kokas, Instagram ska kollas - ja Bloglovin också för den delen, det kan ju ha dykt upp nåt intressant. Sen ska det ringas samtal till en ständigt upptagen telefon, kläder tvättas, pelargonerna ska flyttas till garaget - för det är ju hemskt kallt ute.


 Jag tycker ju att det är roligt - faktiskt. Att skriva rapport, göra tabeller, läsa på artlistor. Det var ju ett tag sen. Men då det ska vara så svååårt att sitta stilla!


Idag blir det i alla fall praktiskt jobb i skolan. Vi ska gå in på bröllopsbinderi. En brudbukett ska bindas. Om den blir bra ska ni få se den sen.7 kommentarer:

alegni sa...

Ja, och sen ska man ju hinna fota mellan varven också. :)

alegni sa...

Bra sagt av ms. Portman, förresten.

Anonym sa...

Spännande med bröllopsbinderi och vet att jag har en del av de myrorna jag med, de i brallan då:) Instämmer med kommentaren ovan ;)

Drömgården sa...

Ja oj oj, dessa studier! Men snart är det över och dagens tent gick ju som smort! Får fortsätta med våra binderier imoron :)

PS. Nina, dina buketter blir ALLTID bra! :D

H.Kitty

Lilja's Corner sa...

Jaa, fotandet är viktigt! Måste ta vara på varje tillfälle nu så länge ljuset finns.

Ms.Portman's got both beauty and brains!

Nåmen tack Kitty :) Jepp, ska bli spännande att se vad det blir till imorgon.

Linda sa...

Snygga bilder!

Inte lätt att sitta stilla och verkligen FOKUSERA på det man ska lära sig! ;)

Susanna Tamminen sa...

Opiskelusi kuulostavat tosi mieleniintoisilta! Pitääpä muistaa jatkossa että ole thuippu tekemään hääkimppuja... eihän sitä koskaan teidä milloin sellaiselle olisi tarvetta ;)