fredag 11 januari 2013

Nytt år, ny kalender och en liten, skön spellista

Jag som brukar vara så organiserad glömde totalt bort att jag skulle på ett hemmaförsäljningsparty igår (blev smått förvirrad då värdinnan ringde och frågade var jag höll hus) och åkte på zumba en timme försent idag (efter att för det första ha haft svårt att hitta själva stället och därför trodde att jag var lite försenad, tyckte jag det var konstigt att zumban började med stretching, ända tills jag såg att ryggen framför mig var våt av svett).


Såhär gick det fast jag har en ny fin kalender... Jag kör med fint framför praktiskt i år igen. Jag sökte länge på nätet efter en kalender som kändes rätt, och jag kunde inte motstå den här från Englands Royal Horticultural Society. Varje vecka har en gammal blomsterillustration, och de är alla otroligt vackra.


Lagom fickformat har den också. Nackdelen med det är att mina A4-or med scheman, möteskallelser och annat viktigt inte ryms in, utan ligger löst i handväskan (i bästa fall). Men visst är den fin! :)


Efter den här veckan ska det bli riktigt skönt med en ledig helg. Jag såg att Spotify har fixat en Play-button, så jag tänkte dela med mig av en liten skön spellista för helgen. Vad jag förstod så ska man kunna lyssna på musiken oavsett om man har Spotify installerat på sin dator eller inte. Berätta gärna om det funkar eller ej!
Uppdatering: Nä, det verkar inte funka. Åtminstone på min dator öppnas Spotify automatiskt.
But love the one you hold
And I will be your gold
To have and to hold
A lover of the light

- Mumford & Sons -


Ha en skön helg!6 kommentarer:

Sandra i sagarden sa...

Verkligen fin!! Men ska du int ha någon floristkalender :o ;) det går att skära bort alla de där fula annonserna så slipper man se på dem hela året.

Lilja's Corner sa...

Smart! Ja ha no tänkt köpa den, men kom av mig...

Susanna Tamminen sa...

Det händer mig ofta också.. Fint framför praktiskt :)

Lyckoslanten sa...

Fin kalender! Och spellista! Ja, det är inte lätt att hålla reda på alla dessa tider även om man har flera kalendrar! Njut av helgen! ♥

Sabina sa...

Fin kalender! Den passar dig som handen i handsken... med alla dessa fina blommor.
Nej, spellistan verkade inte fungera utan spotify, eftersom jag inte har det installerat i min dator.

Skön lördagkväll!
Kram Sabina

Sara sa...

Verkligen fin kalender :)