måndag 13 augusti 2012

Sommarbilder

Då jag för första gången på tio dagar satte mig vid datorn hade jag stora planer på att göra ett fint blogginlägg och sedan börja blogga mer aktivt igen. Men... vi får se. Jag har mer lust med läsning, trädgård och bara vara tillsvidare. Om ni saknar mig så finns jag på Instagram, under namnet nina_overtheisland. Har du inte ramlat i Instagramträsket ännu så kan du alltid kika här. Dessa bilder är från den gångna veckan.Sköt om er.


4 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Skönt med instagram när man inte riktigt hinner med bloggen :)
Kram Kicki

Anonym sa...

Jätte fina bilder. Nä i instagram har jag inte hamnat ännu men å andra sidan har jag lite svårt med lusten jag med.orkar inte riktigt blogga och som du vill mest läsa.
Ha en fin vecka nu!
/anki

StrandviksVillan sa...

Gillar mest bild nr 2 <3

Själv har jag över 500 nya bilder (flera fina av er), men ingen större lust att blogga... det kommer väl så småningom. Njuter nu av lugna förmiddagar istället.

Tyvärr blir det inte alls bra foton med nya mobilen... Linsen är väldigt suddig/skråmad. Får se hur aktiv jag blir med instagrammandet.

Låter bra med trädgård, böcker och bara vara :) Sköööönt!
Ha det så bra! kram!

Soederholm sa...

Så fina bilder, jag blir alldeles varm i kroppen av känslan i dem :) Jag har också varit ytterst oaktiv gällande bloggandet, de blir ju liksom så lite dator och så mycket uteliv på sommaren.