fredag 20 januari 2012

Hem ljuva hem

Idag har jag haft en uträtta-ärenden dag. Jag skulle få fixat nästan alla punkter på min lista över saker som jag skjutit upp alldeles för länge. Det mesta fick jag uträttat, men samtidigt gick en massa saker fel. Jag försov mig för att telefonen valt att stänga av sig själv, jag nästan krockade med en annan bil, jag halkade omkull, jag hittade ingen parkeringsplats p.g.a. alla snöhögar i stan och jag förvånades återigen över den dåliga servicen på stället där jag skulle lämna in mina blanketter (nejdå, jag har ingenting alls emot att fylla i nya blanketter för att ni råkat begära fel utredningar av mig...).

Då är det skönt att komma hem till ett hem som jag älskar, ett par hundar som älskar mig, och pigga färger som gör mig glad. Och ett löfte om att maken har med sig mat då han kommer hem.

Blue Peony-skålar från Elinno design, servettringar med fjärilar från Pentik (köpta för nåt år sen), vita vaser från Ikea, ljus från Indiska, pappersros av en lokal konstnär. Den sirliga plantan är en Peperomia av något slag och kronan har jag gjort själv.

Nu ska jag slöa några timmar innan jag åker ut på nästa uppdrag. För det förtjänar jag.

Ha en skön helg!

4 kommentarer:

alegni sa...

det är så vilsamt för ögonen att komma in och hälsa på i din blogg!
de där fjälrilarna är söta, finns de i sortimentet nu?
ja usch, vad mycket snö det var överallt i stan i dag. jag blev riktigt put off och hade inte alls lust att uträtta alla ärenden jag skulle i dag.
hoppas maten smakar och ditt kvällsuppdrag löper utan mankemang!

Livet på Vestergård sa...

Du bjuder på så vackra bildcollage!
Jag kan tänka mig känslan av att stå och hålla i ett stort knippe pärlhyacinter :) Inte alls dum utbildning det där du går på!
Kram Kicki

Moster och jag sa...

Oj...då!! Din dag tycks inte ha börjat riktigt bra. Men fortsättningen är ju mycket bättre.

Jätte fina bilder!!
Ha en riktigt skön helg! kram Maj-Gun!

StrandviksVillan sa...

Sköööna, sköna bilder!!
Att uträtta ärenden är det tråkigaste jag vet... särskilt till vissa ställen som ska ha en hel del papper. Urk!
Jag tänkte på hemvägen ikväll först krocka med en bil, sen ett par minuter senare med tre rådjur!! Vad är oddsen, liksom?

Ha en avkopplande fin helg! kram!