tisdag 20 december 2011

Juletall och juleklapp

Nu är det exakt ett dygn kvar till julafton. Hur gick det till?! Har inte hunnit med något känns det som. Ikväll började jag möblera om i vardagsrummet för att få plats med granen, vilket ledde till att jag flyttade en soffa till matplatsen - där den absolut inte kan stå! Och en hylla till kontoret - där den nu agerar ofrivillig rumsavdelare. Får se hur detta slutar. Huvudsaken att jag får in granen :)
För ett par veckor sen tjuvstartade jag trädpyntandet med att ta in en liten tall. Jag satte den i en hink med vatten och så band jag ihop en bit jutetyg runtom. Julklapparna, de flesta, köpte jag tack och lov redan i slutet av november. I år blev det enkelt brunt papper med röda band. De coola etiketterna fick jag då jag handlade på Vero Moda. Ett tips på vad man kan göra med gamla slitna jeans?


4 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Ooooh - spännande!!

Ses snart!

PS. Det står tisdag ovanför inlägget ;) Förhandsbloggat?

PS. 2 Jag ser fram emot leveransen av snöflingelyktan :)

Huset på landet sa...

Det blir nog jul fastän man inte hunnit med allt man tänkt sig! Dagarna i december går ju alltid rekordsnabbt, på nåt konstigt sätt.
Mycket fint har du pyntat i alla fall och paketen är tuffa!

Jag önskar dig och din familj en riktigt avkopplande och skön jul!

Kram, Nicole

alegni sa...

no hätä, det blir nog jul trots att man inte hinner man allt man tänkt sig. jag har lärt mig att inte tänka så mycket. ;)
nina, jag bara älskar dina bilder! alltid!
julkram
ingela

Louise sa...

Fin jultall! God jul!