lördag 19 november 2011

Julpremiär

Om man har en pysselblogg (eller en blogg som man gärna ville kalla pysselblogg) och om man med denna blogg önskade inspirera eventuella pysselsugna läsare (eller potentiellt pysselsugna läsare), så börjar det onekligen, med en vecka kvar till lillajul, vara på tiden att man delar med sig av lite julpyssel. Så här kommer en enkel liten gran i en glasburk klädd med en gammal kär benvärmare (som jag haft sen långt innan jag tyckte benvärmare var snyggt eller ens praktiskt) och ett små-juligt band. Snyggt är det också att skippa beklädnaden och låta roten synas. Inget nytt under bloggsolen, men så snabbt och enkelt att det nästan är ett måste att fixa till :) Varsågoda!


Det satt hårt inne med julpysselinspirationen i år, men nu börjar den vakna till liv. Så idag blir det loppis, med förhoppningar om pysselmaterial.

Önskar er en kreativ helg!

Ps: Jag har gästrumsbilder på lager, men jag tog mig lite för mycket vatten över huvudet då jag för första gången prövade fota i raw-format och testar Lightroom-programmet. Det är mera än min hjärna klarar av idag...

3 kommentarer:

All The Things I Love sa...

Vad sött! Jag brukar ha mina granar i glasburkar så att roten syns, men det där var mycket sötare!
Här har inte julpysslet alls kommit igång än.

alegni sa...

vackert! klart granen behöver benvärmare. det är inte så varmt så här års. ;)

Snäckskalsdalen. sa...

Fint och det ser verkligen pyssligt ut. Får hasa mig ut i skogen och låna en liten gran, tror jag.
RAW format - uuugghhh....
Agneta kram