onsdag 10 augusti 2011

Memories of a journey

Inläggen duggar sällsynt tätt nu här i Liljas hörn av världen. Jag har kommit igång med bloggandet igen. Eller, egentligen är det väl fotograferandet jag har kommit igång med, och något vill jag ju göra med bilderna! Jag njuter verkligen av att fotografera, då jag hittar de rätta motiven. Och att sedan redigera fram små konstverk - det kan jag sitta och göra hur länge som helst. Det finns så mycket att lära sig!


Små bitar av Gotlands natur fick följa med mig hem och nu står de på utställning. Drivved och stenar, en svanfjäder, vallmokapslar från trädgården där vi bodde. Jag har skrivit namnen på fyndplatserna på etiketter. Härligt att få in lite natur och naturnära toner! Betongljusstaken gjöt jag i helgen, men jag hade köpt betong med kornstorlek upp till 10mm, så det blev inte så snyggt som jag hade tänkt. Kom ihåg att kolla vad det står på säcken om ni ska betongpyssla!

Med mig hem fick jag också ljusslingan från Granit (som jag har velat ha så länge - jippii!) och ett alldeles underbart, ulligt, gulligt, silverskimrande gotländskt lammskinn. Jag gillar och hundarna gillar!


Tack för att du kikade in! Jag blir så glad om du lämnar en hälsning!

7 kommentarer:

Sanna sa...

Åh så fint!jag vill också lära mig att redigera foton mer,men har inte lärt mig att använda Photoshop så bra ännu,trots att jag haft den redan länge.orkar inte läsa anvidningar..:) Vet du vad man skall göra med en action efter att man laddat den?funkar inte att trycka på play för mig.

All The Things I Love sa...

Vilka fina foton!
Och vilket sött terass räcke ni har! Jag har sett något liknande i nån blogg nån gång och fantiserat om att få ett eget, men med den husmodell vi funderar på att bygga så tror jag inte att det skulle passa. Jag får smyga förbi hos er istälet och beundra ert :)

Snäckskalsdalen. sa...

Och väldigt fina foton har du tagit och redigeringen av dom är ju helt underbar!
Agneta kram

Lyckoslanten sa...

Fina minnen så fint dokumenterade! Bara det att ta med sig kottar och sätta etikett på - så fiffigt smart!
Trevligt med dina inlägg! ♥

alegni sa...

dina bilder är faktiskt som små konstverk!
den där ljusslingan är en vill ha-grej för mig också, och vet du, jag tycker det blev snyggt med den grova betongen!

StrandviksVillan sa...

Väldigt tjusiga bilder!!
Åh, önskar jag också skulle komma mig för att fixa nåt sånt, men det blir bara inte av... Ditt stilleben är så inspirerande.

Gillar betongljusstaken! Du får börja serieproducera ;)

See ya tomorrow!

Galleri MochB sa...

Vilket jättevackert stilleben! Härliga minnen :O)