tisdag 28 juni 2011

Sweetheart and forget-me-nots

Nu vet ni är jag riktigt ivrig! Länge har jag velat göra något mer med mina bilder. Jag har velat få den där speciella, lite drömmande känslan som en del bloggare har på sina bilder. Jag har anat hur man kan göra, och jag visste att det inte behöver vara svårt. Men nu, då jag snubblade över den härliga bloggen goodknits fick jag det testat. Tadaa!


Och vet ni, det är bara att trycka på play (förutsatt att man har Photoshop installerat), och ute på nätet finns det massor av olika actions, som det heter, att välja bland. Här finns det beskrivet hur man gör med just denna action.Vad tycks? Originalbilderna hittar ni om ni scrollar neråt.
Ni som använder Photoshop, har ni några bra tips och länkar att dela med er av?


Ps: Vad glad jag blir åt att flera observerat vårt fina terassräcke i förra inlägget. Jag är faktiskt oförskämt nöjd med det och har skrutit om det åt alla jag känner :P Ska snart fixa mer bilder!

8 kommentarer:

m-i-l sa...

Jättefina bilder!

Lyckoslanten sa...

Nu finns det mycket att njuta av här! Vackert förra inlägg och underbara bilder här, så då får man forska i det. Jag använde Photoshop mera förr, nu är det mycket Photoscape och Picnik. Visst blev dina bilder precis så där som du beskriver!
Njut av dagen! ♥

Livet på Vestergård sa...

Jag får gå in och kolla. Jag använder inte photoshop så ofta längre, men nya ideér tas tacksamt emot :)
Ha en fin dag!

Galleri MochB sa...

Nå nu måste jag scrolla ner och kika på räcket jag också :O) Så söta hjärtan!
Använder ju photoshop mest varje dag, men sällan jag ger mej tid att fixa och trixa med bilderna... Dina blev jättefina!

alegni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
alegni sa...

härlig känsla blev det i dina bilder! vore roligt att ha photoshop, men jag tycker den är lite väl dyrbar för en amatör som jag :/
ser fram emot fler bilder av terrassräcket!
kram

Moster och jag sa...

Härliga bilder!! Jag skulle också vilja lära mig... men tiden tycks inte räcka till för tillfället.

Hoppas på bättre tider!! ha en skön helg!! kram Maj-Gun!!

Gugis Pärlor sa...

Roligt att komma på nya hjälpmedel att förändra bilder i ett nafs! Otroooligt egentligen vad som går att hittas ute i cybervärlden, eller hur? Känslan i bilderna blev verkligen sååå mycket bättre ;O)

Kraaam