söndag 15 maj 2011

Paradise


Det gick inte så bra för Finland i eurovisionen igår, men ett är då säkert: Paradise Oskar gör i alla fall mig glad, och jag är glad åt att jag kan hjälpa till att bevara en liten del av vår Moder Jord.

Sköt om er och vår planet!

- Nina -

14 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vackra bilder till den fina texten,kramis Nette

Livet på Vestergård sa...

Så fint! Jag tycker nog att Paradise Oskar var värd en bättre placering.

Kamomilla sa...

Så rätt så. Synd att det gick så dåligt, han var värd såå mycket mer!

Systrarna Hjertén sa...

Väldigt fin text och ett fin men lite trist framträdande, han försvann lite i resten av cirkusen!

Väldigt fina bilder!
/Frida

alegni sa...

sant, sant!

Sanna sa...

Så fina bilder och fin text. Jag tyckte också om Paradise Oskar. Låten var helt bra, trots att jag inte tyckte det var någon vinnarlåt. oskuldsfullt och äkta och han såg sådär ung och snäll ut. :) Det gick ju helt ok enloigt mig, inget att skämmas för, i en tävling som denna.. Han fick ju pris för bästa uppträdande och det var ju fint.
/S

Galleri MochB sa...

:O)

Anonym sa...

Härliga bilder med jättebra text o jag tyckte om låten :-)den framförandet var snyggt !! och videon där lilla peter går omkring är jättebra.

-pudervippa-

StrandviksVillan sa...

Så fint du kombinerat text och bilder!!
Jag tycker verkligen att "vår" låt borde fått en bättre placering...

Louise sa...

Jo hans bidrag var och är fortfarande HÄRLIGT!!

Yvonne sa...

Hej! Jag tänkte ställa en fråga - jag läste just ditt inlägg om våningsfaten i porslin du gör och jag undrar var du köper gängad stång, muttrar osv.? Jag såg att du bor i Österbotten, vet du om man får tag på materialet i Vasa? Tacksam för svar, blev just bekant med din blogg och gillar den!

Anonym sa...

Ja Paradis oskar gör mig glad med om inte annat så för namnet?!
Fina bilder till en fin text! Ha en super fin helg!
// annika

Lilja's Corner sa...

Yvonne: Tack för komplimangen! Jag köpte materialet till våningsfaten på Clas Ohlsson, men man hittar säkert samma material i alla järnaffärer. Jag använde låsmutter och i bottnen en liksom kombinerad mutter och bricka med taggar i (minns inte vad de heter), som man hamnar att böja ner taggarna på. Den behövs för att en vanlig mutter inte inte har plats under tallriken. Sedan skulle det vara bra med gummibrickor, men såna hade de inte på CO. Då det gäller kakelborren är det bra att veta att den snabbt brinner sönder om man inte hela tiden kyler ner den, genom att t.ex. borra in den i en isbit.

Oj, nu blev jag sugen på att göra fler våningsfat, det blir nog att åka och köpa mer gängad stång snart ;)

Yvonne sa...

Hej igen och tusen tack för ditt utförliga svar! Jag och min pyssliga svägerska ska försöka oss på våningsfat så nu styr vi stegen mot Clas Ohlson! Tack också för tipsen gällande borrandet, jag tänkte att det kan vara knepigt och kräver lite övning och lite svinn. Tack igen, jag kommer att titta in i fortsättningen också!