lördag 30 april 2011

Time to wake up

Idag är jag en riktigt trött surpuppa... Jag hade redan planerat ett surt, det-är-så-synd-om-mig-inlägg, men kom på bättre tankar då jag mindes att min blogg ska vara en glad plats utan negativ energi. Det är som dagens födelsedagsbarn skrev åt mig då jag önskade henne en solig födelsedag: "Aurinko paistaa välillä, välillä on pilvistä ja sataa. Eli ihan niin kuin elämässä yleensä". Ibland skiner solen och ibland är det mulet och regn. Precis som i livet i allmänhet. ♥
Här om kvällen åkte vi ut till skärgården för att se fiskarna som stiger upp till sin lekplats. De hade inte riktigt kommit igång än, vi såg bara några plaskande mörtar. Men det var en otroligt vacker kväll där ute! Naturen håller på att vakna. Vi får göra ett nytt försök med fiskarna nästa vecka och ta med oss några kompisar och lite grillkorv :)

Ikväll blir det valborgsfirande i gott sällskap. Först ska vi in till stan och sjunga in våren, sen ska vi grilla och äta gott. Så nu tror jag att jag och hundarna ska söka upp ett vindskyddat ställe i skogen och tanka gott humör från den skinande solen!


Glad Valborg!8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Stämmer verkligen in på livet det där.
Hoppas att du får uppleva mycket solsken resten av dagen!
Ha en skön Valborg! Kram Kicki

alegni sa...

ser man på, där fick vårt båthus komma med på bild igen :)
önskar också er en glad valborg! jag har redan tillrett för- och efterrätten till kvällens bjudning, så nu återstår bara huvudrätten. ja, och att duka och städa lite...

Kamomilla sa...

Vilka fina bilder!
Jag hoppas du har en riktigt skön valborg!

Galleri MochB sa...

Trots trötthet och surhet har du iallafall JÄTTEFINA bilder ;O) Hoppas du får en kulig kväll och att humöret svänger.

Gugis Pärlor sa...

Jag blir i a f glad att titta på dina fina bilder ;O) Ha en fin 1:a maj!

Kram Gugi

StrandviksVillan sa...

Så vackra bilder!
Hoppas det känns bättre idag :)

Tänk att det redan är första maj idag!!

klipposfia sa...

Ja du har så rätt, man vill helst bara börja med nya projekt för de gamla är så tråkiga:) men det är väl att ta en sak i taget....förhoppningsvis får man fler vårar:) riktigt skön 1:a maj till dig med!

Ewa`s Galleri sa...

Hittade just din blogg
Vilka fina bilder på fiskebodarna
Ha en bra dag