lördag 19 mars 2011

Another day - Just believe - Just breathe

Häggknoppar brister ut i blom hemma hos mig. Även om flera påpekade efter mitt förra inlägg att det är kallt ute ännu och även om snöflingor dalade ute för en stund sen så håller jag fast vid att våren är på gång. Det märks på doften!


Den här helgen har jag ganska mycket progam då jag är med och ordnar en fest, som säkert kommer att bli riktigt skoj. Idag ska jag ändå ta mig tid att gå på ett BodyBalance-pass, en relativt nyfunnen källa till energi för mig. En blandning av Tai Chi, Yoga och Pilates. Mycket andning - kom ihåg att andas!, mycket sträck och töj, mycket muskelövningar - spänn magen! Och infraröda lampor, som värmer så skönt. Och det bästa av allt: härlig, lugn musik. Som denna.

Ska bli skönt. Men först ska jag baka en kaka med det fina namnet Sydänsurujen kakku - Kaka för hjärtesorger. Den måste ju bara vara god! :)


Hoppas ni har en skön helg!

11 kommentarer:

All The Things I Love sa...

Vi syns ikväll! Blir säkert lika roligt som vanligt :)

Fröken Fräken sa...

Ja, jag håller också tummarna för att det börjar bli mer vår än vinter nu! Det får vara nog nu! Har redan börjat med mina långa vädringspass, så frusne herr Fräken har flytt fältet.. men det ÄR ju något i luften nu!

Anonym sa...

Våriga bilder som jag tycker om:-) och kakan är jättegod! o nästa gpng ska du baka "rakkauskaakku" för den är ännu godare med härlig glasyr ;-)
-pudervippa-

Lyckoslanten sa...

Avslappnande inlägg! Fina bilder! Jag har en vän, typ i din ålder, som har emigrerat till Sverige och hon betonar andningen! Låter som ett bra val du har gjort! ♥

Kamomilla sa...

låter jättetrevligt. Sånt kunde jag också tänka mig att unna mig men det finns inte här ute i skogen...

Sanna sa...

Vilka fina bilder med riktig vårkänsla!Låter som att du haft en kul helg!
Kram,S

Gugis Pärlor sa...

Hej! Jag känner väl till andningen och vikten av den. Jag har gått på både pilates, qigong, yoga och asahi. Numera blir det mer sällan men att djupandas är viktigt för att rena blodet och stärka djupmusklerna ;O) Grönskande kvistar ger vårkänsla! Känns som vår ute nu också bara snön smälter snabbt nog!

Kram Gugi

Livet på Vestergård sa...

Oj vad fint med den blommande kvisten, och vilken härlig doft den ska sprida.
Kram Kicki

Moster och jag sa...

Vilka härliga bilder du fotat.
Hoppas kakan och festen blev lyckad!
Kram Maj-Gun!!

Anki sa...

Jo,våren måste nog vara på gång tycker man ju!!!
Oj vad trevligt det låter med andning hehehe skulle behövas här med;)
och kakan låter god... vilket fint namn! En riktigt bra vecka skall du ha!

Viktkamp sa...

Jättefin blogg =) tack för titten hos mig =)