onsdag 23 februari 2011

Foxy ladies eller sånt som flickor behöver...

Tack för alla fina kommentarer om mitt scrap-album. Ni är så snälla...


Dagens ämne är kanske lite otippat, men ett tips som jag tycker jag vill dela med mig av. Det ska handla om löpskydd för hundar. För någon vecka sen började Lilja och Snövit löpa samtidigt för första gången. Och jag ägde bara ett löpskydd... Då kom jag på att jag nångång råkat köpa alldeles för små trosor till mig själv. Jag tog alltså fram dessa, klippte dem i två delar (framsidan + baksidan) och sydde ihop de tre "snibbarna". Ett hål för svansen, och så var det klart! Perfekt storlek till och med. Snövits har lite snyggare passform, men båda har fungerat riktigt bra. Sen använder jag helt vanliga människotrosskydd inuti.

Some fox just got it... Man kunde nästan tro att det var planerat ;)


Den sista bilden visar så bra mina hundars olika personligheter. Det finns godis på golvet framför hundarna. Lilja tittar på mig för att ha koll på vad jag vill att hon ska göra. Visst vill hon ha godiset, men hon vet att hon får det bara hon gör som jag säger. Snövit däremot har 100 % koncentration på godiset. Släpper det inte med blicken. Matte kan ju säga varsågod när om helst, och då gäller det!

Dom är så söta...

4 kommentarer:

All The Things I Love sa...

Haha, vilken rolig idé! Nån nytta skall man ju ha av trosor som inte passar på en själv :)

Anonym sa...

JÄTTEBRA ide..o jag kan int förstå att jag inte har kommit på det fast jag har haft tikar i flera flera år redan !!
Bra ide som jag ska spinna vidare på..
-pudervippa-

Sanna sa...

Åh så många underbara inlägg!Har sagt det förut, men säger det igen- dina hundar är riktiga sötnosar! Bra idee med löpskydden! Skall tipsa en kompis med två flickhundar. Så fint du har gjort det på bloggen förrästen. Det känns vår och fräscht.
Kram, S

StrandviksVillan sa...

Du e så fiffig du!!