onsdag 22 december 2010

Julstress?!

Jag läste precis de sista kommentarerna på mitt förra inlägg och skrattade lite för mig själv då jag läste "Trevligt för att oss att du är ledig och hinner blogga mera". Ehrmm... Det gick bra där i början av december men sen tog julstressen även mig, den hopplösa tidsoptimisten.

 

Så nu slänger jag in ett par snabba bilder mellan tvätt, bak, klappar, arbetsansökning, tapetprover, pynt... Nu ska jag bara duscha, hänga tvätt, åka och handla, fixa de sista klapparna och så kanske, kanske jag hinner städa och sedan inleda julfriden ikväll. Håll tummarna!

Hoppas du hinner koppla av mellan varven i julstressen. Igår gav jag mig själv två timmar med pilates och stretching. Skönt! Hur gör du för att koppla bort julstressen?

6 kommentarer:

alegni sa...

ärligt talat tror jag inte att jag någon gång känt julstress. jag tycker bara att allt är skoj, och jag har goda, inarbetade rutiner som gör att inget känns jobbigt.
ta det lugnt du också!
julkram

Louise sa...

Ja du verkar ha en hel del i görningen.. försök behålla lugnet så blir allt bra. Härligt skön julhelg önskar jag dig!

Galleri MochB sa...

Känner igen mej i dina ord, men nu börjar allt snart vara klart... :O)
God jul på dej!

klipposfia sa...

önskar dig sköna juldagar nu, utan stress:) allt gott och god jul!

Lilith sa...

Jag är ett helt hopplöst offer för julstressen, den drabbar mig vareviga år... Suck, att jag aldrig lär mig att börja i tid, eller så går det åt skogen även fast jag gjort det! :O
Hoppas ni haft en riktigt skön och fridfull jul och nu önskar jag er en fin fortsättning på julen! Ha det så bra! :)

StrandviksVillan sa...

Hihi! Vem skrev så tro...?

TACK för sällskapet idag! Och tack igen för superfina julklapparna!
Själv brukar jag väl inte direkt bli så stressad över julsysslorna hemma, men däremot på jobbet... Önskar mig ett annat jobb innan nästa jul *hoppas hoppas hoppas* men åtminstone ska jag annars då önska julaftonen ledigt.

Vi hörs och ses! kram!!