måndag 10 maj 2010

Hundliv och vår

Hej världen! Minns ni mig?
Våren rusar fram i skrämmande fart. Dagarna blir varmare och naturen blir grönare. Vi pysslar, donar och planerar och däremellan njuter vi av vårvädret. Vi har gäster hemma också, kinesen Zelda och gamla goa whippeten Minttu. Det är två av mina föräldrars hundar som bor hos oss medan de är på resa.


Jag har massor med inspiration den här tiden på året, och mycket av den kommer från naturen.

Ljus och skugga


Färgklickar


Struktur


Former


Samtidigt som naturen förnyas vill jag förnya saker och ting hemma. En hel del är på gång, och i nåt skede tar sig förändringarna säkert hit till bloggen också i form av text och bilder. Tyvärr är bloggandet väääldigt långt nere i prioriteringen just nu. Fast det ljusnar ute är kvällarna så grymt korta!


Ha det bra, ni som kikar in!

6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Härliga bilder - fint inlägg!!
Minttu har jag gillat från första stund jag träffade henne, hon är bara för rar :) Häftig den där sista bilden!

Ibland gillar jag inte våren, just för att den går såååå snabbt! Man kan liksom inte fatta att den är här och plötsligt är det sommar och höst igen... Det är väldigt många måsten på vårarna också. Men ljuset tackar man så mycket för!

Tusen tack för presenten!! Har småkikat flera gånger redan ;)
Hoppas vi ses snart igen!

alegni sa...

jag håller med a-c här ovanför om att våren och sommaren går otäckt fort. man hinner bara vänja sig vid dem, så blir det höst och rusk och elände igen.
jag röstar för evig sommar...
söta doggar, vad livat det måste vara hos er just nu :)
kram

Huset på landet sa...

Vilka söta vovvar, säkert liv i luckan hos er nu!
Jo nu ska man nog njuta och inte sitta framför datorn!!

Kram, Nicole

Lyckoslanten sa...

Nu och nu ska man ta vara på varje stund man kan få i naturen, säger jag som har min mest intensiva period nu. Njut av voffsingarna! Vilken fint fångad hund den där sista! :o)

Lilith sa...

Klart vi kommer ihåg dig! :) Jag vet precis hur det är, det är så mycket man vill hinna med och dagarna bara rusar iväg, så det blir inte mycket tid till att blogga.
Det är verkligen mycket som händer ute i naturen nu, härligt att se allt växa och spira och få nytt liv! Naturen är en outsinlig inspirationskälla.
Härliga bilder på hundarna, kan tänka mig att det är full rulle hos er nu!

Sanna sa...

Vilka söta bilder på hundarna! Dina naturbilder var också fina! Jag känner också som du att jag har en massa inspiration den här tiden på året, men att tiden inte riktigt räcker till för allt.

Jag tykcer också om att vara ute i naturen, trots att jag bor i stan (förorten eller vad det nu skall kallas) :) Drömmer faktiskt om en sådan sak som en ny cykel och att vi hela familjen kunde åka ut på utfäder. Sambon skall köpa ny cykel på fredagen så kanske det blir en till mig med.

Sköt om dig!
Kram