torsdag 22 april 2010

Little Japanese Me

Hej! Hälsar ni fortfarande på fast jag varit så frånvarande den sista tiden?
Det har varit så mycket på gång på sistone att det blivit väldigt lite hemmatid och minimalt med bloggtid. Mest trevliga saker, men visst tär det på mig; husmusen som helst går hemma och gör ingenting (ingenting betyder i detta fall virkar, målar, klipper, klistrar, syr och plockar saker från det ena stället till det andra och det tredje och...)
Nu har jag dessutom gått och blitt med gymkort i en månad framåt och det ska ju också ha uppmärksamhet så det inte känner sig överflödigt och bortglömt...

 
 

Då tiden inte räcker till skulle det vara skönt att ha en kopia av sig själv som hjälp. Den här lilla mini-me är inte till särskilt stor hjälp där hon står och poserar, men jag funderar på om man med hjälp av några väl valda besvärjelser kunde få henne till en god voodoo-docka. Ja, hon kunde t ex ligga nerbäddad under en skön filt medan jag städar, så skulle jag vara effektiv samtidigt som jag kände välbehaget av att vila :)

Tack för responsen på mitt förra inlägg, ytterligare en sak som gör mig glad! Jag ska snart kika in hos er, men nu är det sovdags. Igen...

Vårkramar!


Ps: Ifall nån undrar syftar Little japanese me till att amiguramis, som den här virkade flickan, är ett japanskt påhitt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla mini-Me liknar ju dej också :-) de här "dockorna" är så härliga.
Jag känner igen mig med att man pysslar här o där o ofta kan det vara mycket virrvarr i huvudet o till sist får man ingen ordning på det o så lägger man sig o myser med hundarna eller maken istället :-)
-pudervippa-

StrandviksVillan sa...

Njaa, jag skulle nog hellre låta mini-me städa och själv ligga nerbäddad :D

Det verkar som många har fullt upp just nu, men hoppas du snart får det lugnare och mer tid till roliga saker :)
Hoppas vi ses snart också!
Ha en fin helg.

Lyckoslanten sa...

Visst hälsar vi på dig! Speciellt som du visar en amigurumi, som jag diggar! Just nu kunde jag behöva några mini-me som fixar hemmet åt mig till helgen! Ha en skön helg du!

Livet på Vestergård sa...

Jag har faktiskt aldrig gjort någon amigurami. Jag har nog inte riktigt tålamod att virka, tror jag.Döttrarna däremot har gjort många av dem.
Den var riktigt söt, little japanese you.
Ha en fin helg!

Sanna sa...

Åh så din lilla virkade mini-me var söt!!Jag har inte virkat något på länge nu, men kanske på sommaren sedan då man har mer tid. Känner igen det där att tiden inte verkar räcka till..
Ha en trevlig helg!
Kram