måndag 22 mars 2010

Semestern i bilder

Förra veckans semester blev ett riktigt sportlov. Sju dagar av nio spenderades mer eller mindre utomhus. Vi har njutit av det sista av vintern, nu är åtminstone jag redo för vår!

Här kommer en hög med bilder från veckan som gick. Vi har åkt upp och ner för backar och njutit av varm choklad i en söt, röd stuga...

 
 

sett takdropp gnistra i solskenet, varit på kalas och haft fint besök på gården...

 
 

tagit skogspromenader i vårvintersolen som fixat skare åt hundarna att springa på...

...och matte får fixa tossorna som åker av då det går för vilt till :)

...och så har jag hunnit fixa lite småsaker hemma, bland annat har målarpenseln varit i flitig användning. Ännu är allt halvfärdigt men jag hoppas att jag snart kan visa vad jag pysslat med!

Det har gått upp för mig att det är rätt många vänner och bekanta som läser min blogg för att få veta vad jag sysslar med. Jag brukar avsiktligt undvika att skriva om sånt, eftersom jag tänker mig att det inte är så intressant. Men här fick ni alltså en snabb redogörelse över min vintersemester :)

Jag har inte suttit vid datorn en endaste liten stund (nästan) den senaste veckan, så nu är jag helt ute med vad som händer i bloggvärlden! Tyvärr är det redan sovdags, så jag får ta och besöka er andra bloggare en annan dag.

Sköt om er!

8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så härliga bilder!! Du har tydligen haft en bra semester med mycket utevistelse.
Må så gott!

StrandviksVillan sa...

Verkar allt som du har njutit fullt ut av din lediga vecka - bra!!
Vi ska åka imorgon med kidsen och skida slalom (de ska från skolan). Får se hur det går, måååånga år sen sist :S

Kul med priserna på tavlan: 1,5!

Ha det bra tillbaka på jobbet!

Anonym sa...

Härliga bilder ..speciellt den första med skidorna.."taiteellisia lahjakkuuksia" :-))
o det är nyttigt o skönt att ta semester från datan, som stjäl alldeles för stor bit av vår fritid numera. Och jag förstår att man inte skriver så mycket om vad man har varit med om..för det är ju mycket roligare att berätta sakerna öga mot öga..annars tappar vi ju personliga kontakten och snart sitter alla vid datan innom 4 väggar och vi har glömt hur man pratar med varandra.
-pudervippa-

Galleri MochB sa...

Låter som en toppenvecka! Borde ha en sån jag också känns det som... Fast imorgon bär det av till slalombacken med ungarna i skolan :O)

alegni sa...

välkommen tillbaka till sajbervärlden! du är saknad!
låter som en skön semester, hoppas du fått mycket ny bloggenergi under veckan som varit ;)
kram

MIN LYCKA ♥ sa...

Det ser skönt ut, även om jag själv tröttat på vintern för längesen så blir det alltid annorluna när man är på semester och kan njuta!!

Fint inslaget paket!

Marika

Fröken Fräken sa...

Det är faktiskt något av en lättnad att se att andra också har massor av snö, och att det inte bara är gröna gräsmattor på alla andra ställen förutom här...
Ni verkar ha haft en härlig semester, här siktar jag med någon extra ledighet till påsk. Ju närmare påsk det blir, desto med semesterdagar funderar jag på att ta ut..

Ja, visst är det märkligt att folk kan tycka att pyssel är oviktigt och tycker sig ha rätt att kritisera det man gör. Jag kritiserar ju inte andras påhitt och intressen...!

Mille sa...

Härligt med skidåkning, varm choklad och grädde :)