måndag 7 september 2009

Höstsäsong = Håll-igång-säsong

Ett säkert hösttecken är då kurser och andra kvällsaktiviteter sätter igång igen. För mig blir det agilityträning med Snövit på måndagar, träning för mig själv på tisdagar och agilityträning med Lilja på onsdagar. På torsdagar borde man städa så att man slipper göra det på helgen. Sen har helgerna en tendens att bli ganska fullspäckade om höstarna. Konserter, teater, kalas och högtider...

Allt det här är ändå saker som jag själv valt att göra för att jag tycker att det är roligt. Så det borde ju inte bli stressigt. Men då man samtidigt skulle vilja hinna med så mycket hemma känns det lätt som om tiden inte riktigt räcker till.

Då blir det lätt för mig att det är på jobbet som jag sitter och funderar på allt jag kunde göra hemma. Sätta upp en tavla där, sy en väska av det där tyget, testa göra en sån där grej som jag såg på den bilden... Och så går allt jobb i snigelfart fast det finns deadlines att hålla och folk som väntar. Känner ni igen er?

Och vet ni, vi har inte en enda extra helgdag före julledigheten! Självständighetsdagen är på en söndag i år. Suck!

Nää, nog ska jag hinna med en massa inredning och pyssel fast det är mycket annat program. Om jag t.ex. alltid plockar upp och städar bort alla saker efter mig har jag ju torsdagkvällarna (dvs städkvällarna) nästan lediga! OCH jag ska försöka sköta mig på jobbet och inte drömma om möbler, tyger och järntråd...

Vad har ni för planer i höst?

Kram,

6 kommentarer:

JAG sa...

Tack vännen för dina värmande ord hos mig! Jag känner också att hösten för med sig mycket, och jag vill ändra mitt bloggande lite, kommer igång på nytt om ett tag.
Kram!

SABINA sa...

Hej igen!
Mitt namn hade lämnat bort, så jag= sabina
:)

StrandviksVillan sa...

Planer... Kanske att ta itu med mer av min utrensning av grejer och sälja på loppis. Borde väl inte ha så höga förväntningar på inkomsten, men vet redan vad jag skulle köpa för dom eventuella pengarna ;)

Jag borde också städa på torsdagar, men om jag jobbar fre-lö så stökar alla dom andra till så får jag städa igen på söndag :P

Visst är det lätt att drömma sig bort när man har tråkigt. Du förstår väl hur mycket intressanta prylar jag får se om dagarna som man tror man "behöver" ;)

Hoppas du har en kreativare dag på jobbet idag!

Sanna sa...

Jag har ju skrivit om mina höstplaner tidigare. Allt möjligt roligt ska det bli att se fram emot, tex fotokurs som börjar nästa vecka!det verkar som att du har mycket roligt på gång nu i höst!
Jag skulle också vilja ändra min layout lite, med tex.två spalter så som även du har. Kan du förklara för mig hur man ska göra det. Kommer ihåg att man kunde ändra på det då jag började med bloggen, men kommer inte alls ihåg hur man gjorde nu mer..
Ha en bra dag!
Kram, Sanna

Galleri MochB sa...

Låter som hos oss, om du byter ut hundnamnen mot ungarnas namn. Och agility mot något annat ;O)

Livet hos mossi sa...

Ja satt just å tänkte på samma sak. Att höstarna oftast e fullspäckade med program. Och oftast e de sånt som man själv har valt å vill göra...å ändå så tycker man på nåt vis att det är stressigt...å det är ju fel. Vi borde ju uppskatta att njuta av det roliga i livet och inte stressa. Eller hur :) Kramis