torsdag 16 april 2009

Skidsemester

Hälsningar från Lappland!

Den här veckan är vi på skidsemester i Levi i finska Lappland. Vi har haft sol och lagom varma dagar i backen. Många backar och många caféer med god kakao :)

Som omväxling till all grillad korv som hör till grillade vi marshmallows igår kväll. Mums! Fast det blev lätt lite bränt...

Jag är ingen hejare på att skida slalom. (Ja, jag är väl egentligen inte en hejare på nånting där man ska använda hela kroppen...) När jag ställer mig på skidorna känner jag mig mest som Bambi på hal is. Därför har maken flera år fått åka på skidsemester utan mig. I mina ögon är han värsta proffset ;) Men fast jag de första dagarna nästan kröp ner för backarna har han haft en ängels tålamod då han väntat på mej. Han har i alla fall fått träna på att skida baklänges och andra konster ;)

Jag har hittat en supermysig inredningsaffär här i byn där jag spanat in några fynd. Så imorgon blir det shopping! Återkommer till fynden senare :)

7 kommentarer:

Livet hos mossi sa...

Ååh va det låter myysigt! Å varm kakao..mmmm.. :) Njut ordentligt nu av sista vintern!

Sanna sa...

Det låter så härligt med skidsemester!Jag vill också! :) Väntar på att se dina fynd.
Varm kakao efter några åk i backen är ljuvligt.
Ha det bra!

alegni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
alegni sa...

själv har jag aldrig ens åkt slalom, så jag lyfter på hatten för dig :)
du undrade i en kommentar vad det är som maken köper hem - i mina ögon sådana onödiga saker (o oljudsmakare) som delar till högtalare o förstärkare. han har börjat bygga sådana som hobby...
jag har försökt vila, men får ingen bukt med mitt ointresse för shopping, fast det kanske har sin förklaring i att jag har haft lite knapert med jobb (o inkomster) i år ;)
hoppas du hittar en del trevliga saker idag!

Galleri MochB sa...

Det känns som hundra år sedan jag upplevt någon sådan skidsemester... Och stackars mina barn som ännu inte åkt slalom... ;O) Låter iallafall skönt med korvgrillning och varm kakao! Må så gott!

StrandviksVillan sa...

Vilken kul beskrivning av dina åkturer, haha!
Jasså, det fanns inredningsaffärer där? ;)

Fortsätt ha det kul i backarna!!

Clarice sa...

Så mysigt! Här nera är det fullaste våren nu, all snö är borta.

Kramis,