onsdag 28 januari 2009

Ny bräda och stämplar

Hallå! Nu har jag äntligen provat mina stämplar som jag köpte för några veckor sen. Det blev bland annat en bräda. Fotandet av brädan gav upphov till ett helt nytt stilleben i hallen. Men... allvarligt. Hur smart är jag som riggar upp för fotografering vid en spegel?!

I spegeln, Hemnes från ikea, ser ni vitrinskåpet, Markör från ikea. Jag funderade tidigare på att måla vitrinskåpet vitt, men då det kom på plats passade färgen så bra, så jag har bestämt att det är bra som det är. Problemet är att just det hörnet där skåpet står saknar eluttag - typiskt! Därför är det onödigt mörkt inuti skåpet. Men på nåt sätt ska jag väl få dit belysning.


Halsbandet från Galleri M&B är så fint att det gärna får hänga framme då jag inte använder det.


Lilja blev nyfiken på tallbarren :) Väskan har jag fått av mina jobbkompisar som för ett par år sen var till... jepp, just det, London. Den är en av mina käraste inredningsprylar - så snygg. Ja, ibland använder jag den också.
En trälåda (faktiskt den också en present av jobbkompisarna) har fått sej en omgång med vit färg och en lagom obestämd text. För tillfället har tvätt-tillbehören landat där.

Det har blivit ganska lite pyssel och inredning här på bloggen på sistone, men jag ska skärpa mej. Det finns massor att göra i huset men jag vet inte riktigt vad jag ska ta tag i. Lampor står högt på listan, men kontot är oväntat tomt för tillfället. Därför tror jag att jag i helgen ska städa ordentligt och sedan se igenom vad jag har och hur jag kan använda det. Och så borde vi sätta igång med att göra iordning kontoret. Men eftersom det är spackling av väggar som står på agendan så är det inte så lockande...

9 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Näääär ska jag komma mig iväg och skaffa egna stämplar??
Den brädan var också fin!

Har du funderat mer på belysningen vid spegeln då? Kommit fram till nåt bra?

Spackla på nu så är ni så glada sen då det är gjort ;) Ha det fint alla tre!

ALEGNI sa...

brädan blev jättefin! jag har också tänkt fixa en, men har inte hittat rätt text ännu.
jag förstår att spacklingen inte lockar så värst... vi har hatat det jobbet hos oss ända sedan vi byggde för 13,5 år sedan!

Galleri MochB sa...

Tack för dom fina orden...:O) Och nu måste jag verkligen ta mej en Vasaresa och skaffa stämplarna. Så fin bräda och låda! Och ordet spackling ger mej rysningar... tror nog det var det värsta arbetsmomentet i huset. Ha en bra dag!

Lilith sa...

Jag blir riktigt sugen på stämplar jag också! Älskar skyltar, lådor, askar, burkar osv med text på! Var köpte du dina stämplar?
Både spegeln och vitrinskåpet är jättefina, och passar så bra där de står. Det var rätt val att inte måla skåpet, tycker det är så fint som det är!
Vilken snygg väska, den skulle man gärna ha stående framme! Visst är det kul med presenter från utlandet! :)
Ha en skön fortsättning på veckan! :)

Lilith sa...

Dementa jag glömde... Det finns verkligen roligare saker att göra än spackling... Men man får tänka på hur fint det blir sen när det är klart så går det förhoppningsvis lite lättare! Här ska vi börja riva bort den gamla sovrumstapeten så småningom, inte heller det särskilt roligt... :/ Men sen när den nya tapeten väl är uppe blir man säkert nöjd!
På tal om lampor, ofta saknas uttag just där man skulle behöva dem som bäst! Fast jag råkar ha turen att bo ihop med en elektriker är det ändå inte alltid så lätt att få honom att fixa lampor och uttag, det kan ta ett bra tag innan han kommer sig för att göra sånt på hemmaplan...

Livet hos mossi sa...

Super mysigt med stämplar! Ja tror no ja ska investera i såna åxå. Å supersnygg väska! Å vilket fint halsband sen ;)

Vi ha åxå funderat på samma spegel, fast i vit. De är så härligt stora.

Fröken Fräken sa...

Nämen, se där, en annan snygg bräda! Visst ääär det roligt att stämpla och greja?! Och of course, there will be more pyssel!! (blev lite påverkad i mitt språk av din engelska väska)

Daniela sa...

Snyggt! Jag vill också veta var du köpt dina stämplar. Skulle vara skoj att fixa egna texter :)

Sanna sa...

Oj vad fint! Gillar London-väskan jättemycket! Vi har också Ikeas Mörkör-vitrinskåp med lampor inuti. Vad fint det blev med stämplarna! Tror att jag har hört att det skulle finnas av dem på claes ohlsson. är det där du köpt dem? vet du isåfall hur mycket sådana stämplar kostar?Ha ett så trevligt veckoslut!