onsdag 8 oktober 2008

Tomt vid datorn

Då jag började blogga hade jag som krav på mej själv att jag ska blogga aktivt, minst varannan dag ungefär. Nu hann jag ju inte skriva särskilt många inlägg innan det blev en veckas paus, och det känns lite dumt. Men det är så att vi har sagt upp vår lägenhet nu och ska flytta till nya huset inom oktober månad. Därför går all energi till husbygget just nu och de stunder vi är hemma går antingen till packning eller degande på soffan. Men jag kommer igen med nya krafter!

Andras bloggar hinner jag läsa på jobbet ibland. På kaffepauserna förståss!

Dessa bilder är tagna i en sommarstuga som är under renovering. Detta rum är helt ljuvligt med ett stort fönster som vetter mot havet, gråblått målat trägolv, breda gammaldags lister och en vacker kakelugn. Om stugan ändå vore min! :)

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Vilken kakelugn! Undrar så var det där kan vara...?
Förstår nog hur det är när allt ska hinnas med den sista månaden och att komma ihåg allt och styra ihop det. Om man ändå kunde hjälpa till...
Hoppas vi ses snart, börjar ju bli kalasdax igen ;)

Fröken Fräken sa...

Kommer du snart tillbaka med bilder från det nya huset så är det okej med paus nu!! ;-)
Den som hade en kakelugn...!

Huset på landet sa...

Hallå där! Kul att hitta en ny blogg! Jaa bloggandet tar så mycket mera tid än man räknat med och ibland måste man spara krafterna för annat! Härlig kakelugn!